Гармаш, Сергей Леониды фырт

Сæрибар энциклопеди Википедийы æрмæг.

Гармаш Леониды фырт Сергей (уырыс. Гармаш Сергей Леонидович; райгуырдис 1958-æм азы 1 сентябры, Херсоны, УССР-ы) у советон æмæ уæрæсейаг актёр, Уæрæсейы сгуыхт артист (2004), Уæрæсейы æдæмон артист (2006).

Цардафыст[ивын]

Каст фæцис Днепропетровсчы театралон училище. Службæ кодта Туркменийы (1978-1980). Каст фæцис МХАТ-ы скъола-студи. 1984-æм азæй уый кусы театр «Современник»-ы.

Фильмографи[ивын]

  1. 1984 — Отряд
  2. 1985 — Следствие ведут знатоки. Пожар
  3. 1986 — В стреляющей глуши — Серёга
  4. 1986 — Карусель на базарной площади
  5. 1986 — Мой нежно любимый детектив
  6. 1986 — Обида
  7. 1986 — Чужая Белая и Рябой
  8. 1987 — Шантажист
  9. 1987 — Моонзунд
  10. 1988 — Однажды в декабре
  11. 1988 — Отцы
  12. 1988 — Чёрный коридор
  13. 1989 — Наваждение
  14. 1989 — Сталинград
  15. 1989 — А был ли Каротин?
  16. 1989 — Беспредел
  17. 1989 — Кому на Руси жить…
  18. 1990 — По 206-й
  19. 1990 — Повесть непогашенной Луны
  20. 1990 — Хомо новус
  21. 1991 — Армавир
  22. 1991 — Не стреляйте в меня, пожалуйста
  23. 1992 — Бесы
  24. 1992 — Сам я — Вятский уроженец
  25. 1992 — Пустельга
  26. 1992 — Воспитание жестокости у женщин и собак
  27. 1993 — Операция «Люцифер»
  28. 1993 — Дети чугунных богов
  29. 1993 — Пистолет с глушителем
  30. 1993 — Плащ Казановы
  31. 1994 — Жизнь и необычайные приключения солдата Ивана Чонкина
  32. 1994 — Мастер и Маргарита
  33. 1995 — Волчья кровь
  34. 1995 — Летние люди
  35. 1995 — Роковые яйца
  36. 1996 — Ермак
  37. 1997 — Криминальный отдел
  38. 1997 — Время танцора
  39. 1998 — Незримый путешественник
  40. 1999 — Страстной бульвар
  41. 1999 — Ворошиловский стрелок
  42. 1999 — Поклонник
  43. 2000 — Нежный возраст
  44. 2001 — Механическая сюита
  45. 2002 — Марш-бросок
  46. 2002 — Любовник
  47. 2002 — Дневник камикадзе
  48. 2002 — Кавказская рулетка
  49. 2002 — Закон
  50. 2003 — А поутру они проснулись
  51. 2004 — 72 метра
  52. 2004 — Свои
  53. 2004 — Мой сводный брат Франкенштейн
  54. 2004 — Дура
  55. 2005 — Бедные родственники
  56. 2006 — Последний забой
  57. 2006 — Охота на пиранью
  58. 2006 — КрУжовник
  59. 2007 — 12
  60. 2007 — Катынь
  61. 2007 — Русская игра
  62. 2007 — Игра слов. Переводчица олигарха
  63. 2007 — 18-14
  64. 2008 — Холодное солнце
  65. 2008 — Морфий
  66. 2008 — Обитаемый остров
  67. 2008 — Иллюзия страха
  68. 2008 — Тот, кто гасит свет
  69. 2008 — Стиляги
  70. 2008 — Папа напрокат
  71. 2008 — Стая
  72. 2009 — Анна Каренина
  73. 2009 — Горячие новости
  74. 2009 — Фонограмма страсти
  75. 2009 — Чёрная молния
  76. 2009 — Человек у окна
  77. 2009 — Осторожно! Дети
  78. 2010 — Край
  79. 2010 — Сказка. Есть
  80. 2010 — Прячься!
  81. 2010 — Утомлённые солнцем 2: Предстояние
  82. 2010 — Ёлки
  83. 2010 — Выкрутасы
  84. 2011 — Дом — Виктор Шаманов
  85. 2012 — Ржевский против Наполеона

Æддаг æрмæг[ивын]