Мирбо, Октав

Сæрибар энциклопеди Википедийы æрмæг.
Перейти к навигации Перейти к поиску
Октав Мирбо
фр. Octave Mirbeau
Octave Mirbeau portrait.jpg
Райгуырды датæ 16 февралы 1848(1848-02-16)[1][2][3][…]
Райгуырæны бынат Тревьер, Кальвадос, Франц
Мæлæты бон 16 февралы 1917(1917-02-16)[1][2][3][…] (69 азы)
Мæлæты бынат
Æмбæстонад (дæлхицауад)
Архайды хуыз драматург, журналист, драматург-режиссёр, романист, эссеист, аивадон критик, литературон критик, анархист, фыссæг, прозаик, театралон критик
Жанр роман[d]
Уацмысты æвзаг францаг[1]
mirbeau.asso.fr
Commons-logo.svg Викикъæбицы медиа

Октав Мирбо (фр. Octave Mirbeau; 1848-æм азы 16 февралы Тревьер, Франц1917-æм азы 16 февралы Париж) уыдис францаг фыссæг, романист, драматург, публицист, Гонкуры академийы уæнг.

Библиографи[ивын | Бындур ивын]

  • Le Calvaire (1886)
  • L'Abbé Jules (1888).
  • Sébastien Roch (1890).
  • Dans le ciel (1892-1893).
  • Les Mauvais bergers (1897).
  • Le Jardin des supplices (1899).
  • Le Journal d'une femme de chambre (1900).
  • Les affaires sont les affaires (1903).
  • Farces et moralités (1904).
  • La 628-E8 (1907).
  • Le Foyer (1908).
  • Dingo (1913).
  • Contes cruels (1990).

Æрвитæнтæ[ивын | Бындур ивын]

Фиппаинæгтæ[ивын | Бындур ивын]

  1. 1,0 1,1 1,2 Bibliothèque nationale de France идентификатор BNF (фр.): гом бæрæггæнæнты платформæ — 2011.
  2. 2,0 2,1 Octave Mirbeau
  3. 3,0 3,1 Octave Mirbeau // Internet Speculative Fiction Database (англ.) — 1995.