Капур, Шахид

Сæрибар энциклопеди Википедийы æрмæг.
Шахид Капур

Шахид Капур (хинди शाहिद कपूर; райгуырд 1981-æм азы 25 февралы[1] Бомбейы) у зындгонд индиаг киноактёр, кафæг æмæ модель. Цæры æмæ кусы Бомбейы. Йæ карьерæ райдыдта куыд музыкалон æмæ рекламон видеоты кафæг.

Йæ фыд æмæ йæ мад дæр актёртæ сты. Мад хъомыл кодта Шахиды иунæгæй (бинонтæ ахицæн сты), фæлæ актёр йæ фыд æмæ йæ ног усимæ дæр хорз ахастдзинæдтæ дары.

Фильмографи[ивын]

Аз Фильм Роль Фиппаинæгтæ
1999 Taal Background dancer in song "Kahin Aag Lage Lag Jawe"
2003 Ishq Vishk Rajiv Mathur Winner, Filmfare Best Male Debut Award
2004 Fida Jai Malhotra
Dil Maange More Nikhil Mathur
2005 Deewane Huye Paagal Karan
Vaah! Life Ho Toh Aisi! Aditya (Adi)
Shikhar Jaidev Vardhan (Jai)
2006 36 China Town Raj Malhotra
Chup Chup Ke Jeetu
Vivah Prem
2007 Fool and Final Raja/Rahul
Jab We Met Aditya Kashyap Nominated, Filmfare Best Actor Award
2008 Kismat Konnection Raj Malhotra
2009 Kaminey Charlie/Guddu Double role
Dil Bole Hadippa Rohan
2010 Chance Pe Dance Sameer Behl
Paathshala Rahul
Badmaash Company Karan
Milenge Milenge Amit film kręcono od 2008
2011 Mausam Harinder "Harry"Singh
2012 Teri Meri Kahaani Jawed/Govind/Krish
2013 Phata Poster Nikla Hero Vishwas Rao Post-production
Rambo Rajkumar Filming

Фиппаинæгтæ[ивын]

  1. Sabnani, Pankaj Celebrating uncle Shahid Kapoor's birthday IndiatimesБæрæггонд æрцыд   2008-07-07.