Битлз

Сæрибар энциклопеди Википедийы æрмæг.
Битлз АИШы, 1964 азы

Битлз (англ. The Beatles) у номдзыд бритайнаг рок-къорд. Йæ хайад исджытæ сты Джон Леннон, Пол Маккартни, Джордж Харрисон, Ринго Старр, Стюарт Сатклифф (19591961), Пит Бест (19601962).

Дискографи[ивын]

  • 1963 Please Please Me
  • 1963 With The Beatles
  • 1964 A Hard Day's Night
  • 1964 Beatles For Sale
  • 1965 Help!
  • 1965 Rubber Soul
  • 1966 Revolver
  • 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
  • 1967 Magical Mystery Tour
  • 1968 The Beatles
  • 1969 Yellow Submarine
  • 1969 Abbey Road
  • 1970 Let It Be