Grizzly Bear

Сæрибар энциклопеди Википедийы æрмæг.

Grizzly Bear (арс гризли) у америкаг инди-рок къорд Бруклины. Сæ музыкæ у эксперименталон рок, фолк-рок, инди-рок, акустикон гитарæ æмæ вокалы схæццæ.

Хайадисджытæ[ивын]

  • Daniel Rossen
  • Christopher Bear
  • Edward Droste
  • Chris Taylor

Дискографи[ивын]

Ном Рауагъды датæ Лейбл
Horn of Plenty 9 ноябры 2004 Kanine Records
Horn of Plenty (The Remixes) 2005 Kanine Records
Sorry for the Delay 9 апрелы 2006 Audraglint
"On a Neck, On a Spit" (сингл) 21 августы 2006 Warp Records
Yellow House 5 сентябры 2006 Warp Records
"Knife" (сингл) 21 майы 2007 Warp Records
Friend (EP) 5 ноябры 2007 Warp Records
Veckatimest 26 майы 2009 Warp Records