Беруаты Егор

Сæрибар энциклопеди Википедийы æрмæг.
Беруаты Егор

Беруаты Вадимы фырт Егор (1977-æм азы 9 октябры, Мæскуы) у Уæрæсейы театр æмæ кинойы артист, артист Беруаты Вадимы чызджыфырт.

Фильмографи[ивын]

  1. 2005Казарозаæрыгон Осипов
  1. 2005 — Девять неизвестных — Мефодий
  2. 2006 — Кто приходит в зимний вечер — Олег
  3. 2006 — Лига обманутых жен — Маринæйы мой
  4. 2006 — Погоня за ангелом — Иван Архангельский
  5. 2007 — Дед Мороз поневоле
  6. 2007 — Беглянки — Футболист Вадим
  7. 2008 — Человек, который знал всё — Александр Безукладников
  8. 2008 — Москва не сразу строилась. Московские истории
  9. 2008 — Адмиралъ — Михаил Смирнов, капитан
  10. 2008 — Белая медведица
  11. 2008 — История любви или новогодний розыгрыш — Роман
  12. 2008 — Начать сначала. Марта (Россия, Украина) — Иван
  13. 2009 — Москва не сразу строилась (цæттæ нæу)
  14. 2009 — Повезло вам, что... (цæттæ нæу)
  15. 2009 — Такая служба, такая жизнь (цæттæ нæу)
  16. 2009 — Человек, который знал всё — Александр Безукладников
  17. 2012 — Август восьмого